Les actituds professionals

Spread the love

Aquests dies estam tractant a classe les aptituds i actituds que caracteritzen el treball en cuina. Hem après que, més enllà de les aptituds -que s’aconsegueixen amb els estudis i l’experiència en el sector-, un bon professional ha de comptar amb una sèrie d’actituds positives, que l’acompanyaran dia a dia. Són una mescla de compromís, senzillesa i voluntad de fer feina en equip, respecte cap als demés i cap al producte, cura de les instalacions i equipaments de cuina, responsabilitat i rigor personal,… i probablement algunes més. Quines afegirieu vosaltres?

També hem vist que és molt habitual exercir aquesta professió per vocació, i que d’aquesta vocació s’acompanya d’esperit de superació i d’interés per seguir aprenent. Per ilustrar aquest tema, escoltam les paraules de Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca i un dels millors professionals de cuina del món.

Coneixeu el seu restaurant? Què en pensau de les reflexions del xef?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *